DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
Piráti

Pintel a Ragetti

Barva očí: šedá a modrá

Barva vlasů: šedá a blond

Tituly: dělostřelci

Kdo je hrál: Lee Arenberg a Mackenzie Crook

Pintel a Ragetti jsu nerozluční přátelé. Jsou pirátskou obdobou Mullroye a Murtogga. Dřívě sloužili pod velením Jacka Sparrowa, pak se přidali ke spouře kterou vedl Barbossa. Stali se obětí kletby aztéckého zlata. Po zlomení kletby se dostali do vězení, pak opět k Jacku Sparrowovi a nakonec zpět k Barbossovi. Pintel je ten ošklivější a Ragetti zase ten krásnější. Jejich inteligence je však stejná. Stále něco vymýšlejí. Většinou dělají nesmysly. Nejsou chvíli v klidu. Ragetti přišel o pravé oko a od té doby má dřevěné. Jeho největším přáním je nahradit své dřevěné oko "plné třísek" skleněným. Pintel se zase rád prohlašuje za toho chytřejšího a svůj zlý kukuč nacvičuje před zrcadlem.

"On rozhoupává loď?"

"Mám nápad; přivážem se ke stěžni hlavou dolů a až se otočíme, budeme správně!"

"No jasně!"

Teague Sparrow

Barva očí: hnědá

Barva vlasů: černá

Rodina: Jack Sparrow (syn)

Tituly: kapitán

strážce zákoníku

pirátský vůdce v oblasti Madagaskaru (dříve)

Lodě: Misty Lady

Kdo ho hrál: Keith Richards

Kapitán Teague je otec Jacka Sparrowa. Stejně jako Jack má i on dlouhé vlasy ověšené různými věcmi. Svého syna oslovuje Jackie. Stále u sebe nosí seschlou hlavu své manželky. Je velmi váženým a dostalo se mu pocty být strážcem pirátského zákoníku. Na zákoník nedá dopustit a když zákoník urazíte, dostanete se s ním do křížku.

"Zákoník je svatej."

Cotton

Barva vlasů: bílá

Tituly: kormidelník

Kdo ho hrál: David Bailie

Cotton je němý kormidelník plavící se pod velením Jacka Sparrowa na Černé perle. Nechal si vyříznout jazyk a vycvičil se papouška aby mluvil za něj.

"Kaptáne, je němý. Ten ubožák si nechal vyříznout jazyk. Vycvičil si papouška aby mluvil za něj. Zatím nevíme, co říká..."

Marty

Barva očí: modrá

Rodina: El Grande (bratr)

Kdo ho hrál: Martin Klebba

Marty je trpasličí pirát. Plaví se na Černé perle pod velením Jacka Sparrowa. Co nemá na síle a velikosti vynahradí svou odvahou.

"Nepřítel je tam! Tak na něj!"

Anamaria

Barva očí: hnědá

Barva vlasů: hnědá

Lodě: Jolly Mon

HMS Interceptor

Kdo jí hrál: Zoe Saldanová

Anamaria přišla o svou loď Jolly Mon poté, co si jí Jack Sparrow "bez dovolení vypůjčil". Hledala Jacka a nakonec ho našla na Tortuze, kde si s ním vyřídila účty. Pak se s Jackem dělila o velení na palubě HMS Interceptor. Nakonec po získání Černé perly Jackovi Perlu předala a z posádky odstoupila.

"Čmajznuls mou loď!"

Tai Huang

Barva očí: jedno hnědé a jedno šedé

Barva vlasů: černá

Tituly: první důstojník

Kdo ho hrál: Reggie Lee

Tai Huang je prvním důstojníkem Sao Fenga. Použít kanalizaci jako tajný vchod do lázní svého pána byl jeho nápad. Svému pánovi byl velmi věrný a proto nesl jeho smrt velmi těžce. Zpočátku se nemohl smířit s tím, že jeho novým kapitánem je Elizabeth.

"Já jsem Tai Huang. Toto jsou mí muži."

Posádka Bludného Holanďana

Členové: Maccus, Jimmy Legs, Palifico, Angler, Clanker, Greenbeard, Hadras, Koleniko, Morey, Ogilvey, Penrod, Twins, Wyvern a další...

Posádku Bludného Holanďana tvoří námořníci, kteří se upsali Davymu Jonesovi. Všichni z nich se bojí smrti a proto se rozhodli strávit sto let na palubě Holanďana a tím oddálit smrt. Ale za to museli zaplatit. Nejen krutou prací, ale také děsivou mutací. Na jejich těla se začali přilepovat mořští tvorové. Námořníci se začali podobat mořským tvorům. Asi nejdéle je na palubě Wyvern, který zbytek života tráví jako součást lodi. Doslova! Prvním důstojníkem je tu Maccus, a bocmanem zase Jimmy Legs. Na pevninu mohou stejně jako Davy Jones vstoupit jen jednou za deset let. Spoustu z nich lituje, že se kdy přidalo k Davymu Jonesovi.

"Sto let služby na téhle palubě. Postupně ztratíš všechno..."

Tvorba webových stránek na WebSnadno.cz  |  Nahlásit protiprávní obsah!  |   Mapa stránek